Kodent® - Centar za savremenu estetsku stomatologiju i implantologiju

O ovome svi govore! 100% Prettau cirkon!02.08.2018.

Prettau most, most kompletno od cirkona – bez keramike – zubi koji će Vas potpuno oduševiti!

CIRKON je MATERIJAL BUDUĆNOSTI!

KODENT se opredelio za najbolji cirkon na tržištu, jer želimo najbolje za naše pacijente. Poznata firma ZIRKONZAHN je razvila poseban cirkon - Prettau cirkon koji je visoko translucentan cirkon, velike tvrdoće (1200 MPa). Prednost koja se stiče velikom prozračnošću je ta da se od ovog materijala mogu izraditi cele krune od cirkona. Za potpunu estetiku u izradu protetskih radova i bez pojave

NEOGRANIČENE MOGUĆNOSTI

Mogućnost primene ovog cirkona su od fiksnih do mobilnih protetskih nadoknada. Karakteriše ga vrhunska estetika i izrazita čvrstoća. Estetika zubne nadoknade je dovedena do savršenstva. Cirkon poseduje izvrsne prirodne osobine. Propušta odlično svetlost i zubi deluju prirodno. To garantuje dugotrajnost, bez pojave crnih metalnih rubova, usled povlačenja gingive u starosti. Zirkonzahn cirkon karakteriše i visoka čvrstoća, veoma dobra bio-podnošljivost, jednostavna obrada kao i cementiranje završenog rada.

PROTETIKA NA IMPLANTIMA


Posebno u polju implantologije dolazi do izražaja prednost ovog materijala i izrade griznih površina u potpunom cirkonu. Tako da nema mogućnosti lomova i pucanja. Možete ponovo jesti Vaša omiljena jela. Bićete sigurni i prezadovoljni.

DA TRAJE ZAUVEK

Prettau Cirkon, zahvaljujući svom posebnom sastavu materijala, prikazuje neverovatnu gustinu i glatkoću. Stoga material ne prouzrokuje nikakvo trošenje - abraziju na prirodnim zubima, što potvrđuju dugogodišnja iskustva. Restauracije su ekstremno dugotrajne.

Dođite u KODENT i uverite se!

Izrada radova: DENTAL LAB KODENT