Kodent® - Centar za savremenu estetsku stomatologiju i implantologiju

ISPRAVLJAMO ONO ŠTO JE KRIVO!

Poštovani pacijenti,

Cenjeni ortodont Dr Baltić, specijalista za ortopediju vilice nam dolazi iz Beogradu svakog četvrtka. Ortodontskim aparatom možemo ulepšati Vaš osmeh!

Za decu se preporučuje prvi pregled kod ortodonta nakon izbijanja prvih stalnih zuba, u dobi od 7 godina. Zamena mlečnih zuba stalnim traje od 6-12 godine. Redovnim pregledima ortodont može pratiti razvoj eventualnih anomalija i odrediti najbolje vreme za njihovu terapiju.
Ukoliko Vaše dete ima: izbačene prednje zube, razmaknute zube, poteškoće prilikom govora, žvakanja, diše na usta i slično posetite nas!

Telefon za zakazivanje: 015 302 680

Dobrodošli!

Vaš KODENT


SMESTAJ ZA NASE PACIJENTE IZ INOSTRANSTVA I PACIJENATA IZ DRUGIH GRADOVA U SRBIJI

Dentalnim turizmom se u našoj klinici bavimo uspešno već duže od 20 godina. Za sve naše pacijente koji nam dolaze iz inostranstva ili drugih gradova Srbije, u letnjem periodu spremili smo akciju u vidu trodnevnog smeštaja u novom hotelu Euforia, u Šapcu. Spojite lepo sa korisnim, mini odmor uz izradu najlepšeg novog osmeha. Uradite zube u Kodentu, a odmarajte se na bazenu u prelepom ambijentu. Ponuda važi za sve veće radove ( ugradnja implantata, izrada bezmetalnih mostova itd). Za više informacija i rezervacije konatktirajte nas! Pregledi i konsultacije su besplatni. Dodatna opcija i pogodnost: ishrana na bazi polupansiona ili punog pansiona, hrana prilagodjena stomatološkom tretmanu. Besplatan prevoz od i do aerodroma.
www.euforia.rs


DENTALNI TURIZAM NA MALO DRUGAČIJI NAČIN

Stomatološki centar KODENT saradjuje sa najluksuznijim hotelima u regionu! Na veće radove ( bezmetalna keramika i implantologija) poklanjamo vaučer od 10% popusta na RELAX VIKEND ili ceo RELAX VIKEND! Uživajte sa novim osmehom u hotelu Termag na Jahorinu. RELAX VIKEND obuhvata dva noćenja, polupansion, masaže, spa centar i još mnogo toga! ZA NAŠE PACIJENTE BIRAMO NAJBOLJE!

Dobrodošli!

Vaš KODENT

Zablistajte u novogodišnjoj noći

Minimalna estetska stomatologija

Ekspert u imlantologiji - novi osmeh – novi uspeh

Implantati za vaš novi osmeh!
Pouzdana i pristupačna implantološka rešenja u našoj ordinaciji!

MPLANTOLOGIJA u stomatološkom centru KODENT
IMPLANT DIRECT, USA

Implantologija danas čini deo savremene kliničke stomatologije.
Implanti su namenski oblikovane nadoknade, koje zamenjuju koren zuba koji nedostaje i oni su osnova krunicama, mostovima ili protezama.
Ugradnjom implantata se mogu ostvariti višestruke prednosti u nadoknadi zuba, kako u estetskom tako i funkcionalnom pogledu, na veliko zadovoljstvo pacijenta.
Dugogodišnja praksa pokazala je da je ugradnja implantata mali rutinski zahvat koji traje svega tridesetak minuta, potpuno je bezbolan i radi se u lokalnoj anesteziji.
Stomatološki centar KODENT ima dugogodišnju praksu na području Implantologije.
Preporučujemo IMPLANT DIRECT implantate. IMPLANT DIRECT je američki proizvoðaè, koji daje 100% garanciju na kvalitet, te je već dugo među najboljim proizvođačima dentalnih implantata na svetu.
Dugogodišnja klinička istraživanja dokazuju vrhunske rezultate.
više na: www.implantdirect.com
Dobrodošli u KODENT!

AQUAPICK – aparat za održavanje oralne higijene

AQUAPICK aparat za održavanje oralne higijene
Za KODENT pacijente POPUST od 20%
U ustima imate svoje zube koje Vam je podarila "majka priroda" ili skupe protetske nadoknade?
U oba slučaja morate dobro održavati oralnu higijenu, kako biste očuvali svoj blistav osmeh.
Nega protetskih nadoknada u Vašim ustima veoma je važna, kako zbog veka trajanja istih, tako i zbog zdravlja okolnih tkiva.
Nakon osnovnog čišćenja zuba i medjuzubnih prostora treba posvetiti deo vremena čišćenju mesta ispod mostova i oko zubnih implantata ili proteza.
Za to nije dovoljna samo četkica za zube!
To se postiže ispiranjem takvih mesta oralnim tušem.
Tako se sprečava nakupljanje bakterija, gljivične upale sluzokože,neprijatan zadah, kao i rasklimavanje zuba nosača protetskog rada.
Korišćenjem Aquapick-a AQ300, produžićete vek svojih protetskih nadoknada i poboljšati svoje oralno zdravlje.AQUAPICK AQ-300 je oralni irigator koji na najlakši i najefikasniji način omogućava čišćenje zuba i
uklanjanje bakterija duboko između zuba i ispod linije desni gde se konvencionalnim četkicama i zubnimkoncem ne može dopreti.
Funkcije:
- Uklanja ostatke hrane dok nežno masira desni
- Sprečava peri implantitis
- Idealan za pacijente sa protezama
- Za starije osobe i trudnice
- Sprečava karijes zuba kod dece
- Rešava loš zadah
AQUAPICK JE UREÐAJ ZA ODRŽAVANJE ORALNOG ZDRAVLJA SA DOKAZANIM
DELOVANJEM.
SASTAV: GLAVNI DEO, REZERVOAR ZA VODU, 4 MLAZNA VRHA, 4 DRŽAČA
NAPAJANJE :100-230V 50-60Hz
SNAGA: 24W
VODENI PRITISAK: 7KGF/CM2
PULS: 1800 IMPULSA/MIN
KAPACITET REZERVOARA ZA VODU: 600ML
TEŽINA: 710g
DIMENZIJE: 150x90x210mm
Popust za naše pacijente 20%
Pozovite na 0646438154