Kodent® - Centar za savremenu estetsku stomatologiju i implantologiju
1 2 3 4 5 6

10 razloga zašto biram KODENT®

1KODENT® nudi odličan odnos cena/kvalitet

2KODENT® ima 40 godina internacionalnog iskustva

3KODENT® pruža sve vrste stomatoloških usluga na jednom mestu

4KODENT® ne pravi kompromis po pitanju kvaliteta materijala

5KODENT® koristi opremu poslednje generacije

6KODENT® ima veliku zubnu tehniku i savremeni CAD/CAM centar

7KODENT® jer su moji prijatelji/familija jako zadovoljni

8KODENT® osećam se prijatno, ljubazni su, profesionalni i korektni

9KODENT® higijena je na visokom nivou

10KODENT® jer zaslužujem najbolje

Dobrodošli u KODENT®

Poštovani pacijenti – KODENT® postoji zbog Vas. I ukoliko ste u potrazi za lepšim osmehom i kvalitetnom uslugom – stigli ste na pravu adresu. Na ovoj stranici možete pogledati slike naših radova, izjave pacijenata, njihovo mišljenje o našoj klinici, pitanja i odgovore. Predstavićemo Vam i materijale sa kojima radimo, aparate, opremu. Naš stručni tim u KODENT®u koristi isključivo visokokvalitetne materijale nemačkih, japanskih i švajcarskih proizvođača. Klasu materijala koja spada u sam vrh svetske stomatologije. Potrošnu robu i opremu nabavljamo od renomirane firme www.mikodental.com. Nama je, kao i Vama, zdravlje Vaših zuba na prvom mestu. I tu nema kompromisa. Koja će Vam se plomba staviti, od koje keramike ili cirkona napraviti most, koji implantat ugraditi – sve to možete videti na našem sajtu i kod nas na klinici. Kvalitet materijala i savremena oprema značajno utiče na rezultat, bezbolnost tretmana, postoperativni tok nakon ugradnje implantata ili brzinu završetka nadoknada, poput bezmetalnih kruna i mostova. Takođe možete i lično pratiti izradu Vaših novih zuba, kod nas u tehnici i CAD/CAM centru!


Pre i posle

Poštovani pacijenti – KODENT® postoji zbog Vas. I ukoliko ste u potrazi za lepšim osmehom i kvalitetnom uslugom – stigli ste na pravu adresu. Na ovoj stranici možete pogledati slike naših radova, izjave pacijenata, njihovo mišljenje o našoj klinici, pitanja i odgovore. Predstavićemo Vam i materijale sa kojima radimo, aparate, opremu. Da li ste znali da naš stručni tim u KODENT®u koristi isključivo visokokvalitetne materijale nemačkih, japanskih i švajcarskih proizvođača? Klasu materijala koja spada u sam vrh svetske stomatologije? Potrošnu robu i opremu nabavljamo od renomirane firme www.mikodental.com. Nama je, kao i Vama, zdravlje Vaših zuba na prvom mestu. I tu nema kompromisa. Koja će Vam se plomba staviti, od koje keramike ili cirkona napraviti most, koji implantat ugraditi – sve to možete videti na našem sajtu i kod nas na klinici.

Dobrodošli u KODENT® Vaš zubar

Kvalitet materijala i savremena oprema značajno utiče na rezultat, bezbolnost tretmana, postoperativni tok nakon ugradnje implantata ili brzinu završetka nadoknada, poput bezmetalnih kruna i mostova. Takođe možete i lično pratiti izradu Vaših novih zuba, kod nas u tehnici i CAD/CAM centru! U mnoštvu ponude nije lako izabrati. Pozivamo Vas da nas posetite i uverite se u kvalitet koji nudimo. Dodjite na besplatan pregled ili savetovanje. Naša strast i stalna tema su zubi. To je naš posao, naš život. Tradicija započeta još davne 1976 u Nemačkoj. Mi smo porodična firma i vrlo rado ćemo Vas ugostiti i učiniti da budete zadovoljni. Očekuje Vas iskusan tim stručnjaka i ljubazno osoblje. Naša dela, u ovom slučaju radovi - govore sami za sebe. A zadovoljni pacijenti dalje preporučuju... Hvala Vam na posvećenom vremenu. Uživajte na stranici specijalno posvećenoj Vama.


Iz KODENT knjige utisaka
Najlepše hvala svim našim pacijentima na divnim rečima!

"Veoma sam zadovoljna stručnošću, prijatnošću, pažnjom i odgovornošću doktora, asistenata i tehničara Kodenta. Zahvalna sam im!"

Dragica Brajić