Kodent® - Centar za savremenu estetsku stomatologiju i implantologiju
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Dentalni turizam

Stomatološki centar Kodent® se bavi dentalnim turizmom već više od 27 godina. Najveći broj pacijenata nam dolazi zbog dobre preporuke. Kvalitet – preciznost –estetika moraju biti zadovoljeni. To cene svi naši pacijenti, od Amerike do Evrope. Posebno hvale odnos našeg stručnog tima prema pacijentu. U sklopu centra je i zubna tehnika i CAD/CAM centar, kao i najmoderniji 3D RENDGEN centar. Od velike je prednosti što zajedno rade stomatolozi i zubni tehničari, stručnjaci koji imaju samo jedan cilj – da od nas odete zadovoljni. Na jednom mestu za kratko vreme, brzo i precizno, Vaš osmeh možemo učiniti lepšim i funkcionalnijim.

Na rešavanje određenih stomatoloških problema ljudi u zemlji i inostranstvu izdvajaju mnogo vremena. Lečenje zuba traje mesecima i košta zaista puno. Opremljenost naše ordinacije i zubne tehnike, poput CAD/CAM centra značajno ubrzava i olakšava tretman. Čak i za velike radove ( poput cirkularnog mosta) nam je potrebno oko 5 radnih dana. Visokokvalitetni materijali sa kojima radimo značajno utiču na brzinu zaceljenja i oporavka. Ne postoji problem za koji ne postoji rešenje! U nekoliko poseta dobićete adekvatan i bezbolan tretman. Očekujte osmeh o kakvom ste sanjali!

Mi smo prava adresa za sve vrste stomatoloških i zubotehničkih usluga, zubne nadoknade - metalo keramiku, bezmetalnu keramiku i implantologiju. Naš centar je lider u regionu. Inovativan, moderan i spreman za sve vrste radova. Rešavamo i najkomplikovanije slučajeve. Centar KODENT® za savremenu stomatologiju i implantologiju Vam nudi vrhunski kvalitet usluge sa najkvalitetnijim i najsavremenijim materijalima i opremom. Informišite se na našem sajtu o svim materijalima koje koristima, implantima, opremi. Zubne nadoknade koje dobijete kod nas – trajaće Vam ceo život. Zdravlje kroz usta ulazi. Zato je kvalitet od presudne važnosti.

Sve ima svoju cenu osim Vašeg poverenja - u nas. Pregledi i konsultacije su u našoj klinici besplatni. Ukoliko niste u mogućnosti da dodjete, pošaljite nam opis Vašeg problema na naš mail mikodental@gmail.com. U prilogu molimo pošaljite i digitalni ortopan snimak obe vilice. Na taj način imaćemo bolji uvid u u stanje Vaših zuba i kosti, što će nam značajno pomoći u analizi i ekspertizi. Naš stručni tim stomatologa, hirurga i zubnih tehničara će posle detaljne analize dati predlog lečenja i tretmana, koji će Vam biti poslat na mail. Objasnićemo Vam celokupnu procedure i koje intervencije su potrebne, Vrlo rado ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja.

SMEŠTAJ ZA NAŠE PACIJENTE IZ INOSTRANSTVA I PACIJENATA IZ DRUGIH GRADOVA U SRBIJI

Dentalnim turizmom se u našoj klinici bavimo uspešno već duže od 20 godina. Za sve naše pacijente koji nam dolaze iz inostranstva ili drugih gradova Srbije, u letnjem periodu spremili smo akciju u vidu trodnevnog smeštaja u novom hotelu Euforia, u Šapcu. Spojite lepo sa korisnim, mini odmor uz izradu najlepšeg novog osmeha. Uradite zube u Kodentu®, a odmarajte se na bazenu u prelepom ambijentu. Ponuda važi za sve veće radove ( ugradnja implantata, izrada bezmetalnih mostova itd). Za više informacija i rezervacije konatktirajte nas! Pregledi i konsultacije su besplatni. Dodatna opcija i pogodnost: ishrana na bazi polupansiona ili punog pansiona, hrana prilagodjena stomatološkom tretmanu. Besplatan prevoz od i do aerodroma.
www.euforia.rs

Dobrodošli!

Vaš KODENT®Kodent® je osnovan 1976. godine u Nemačkoj. Od 1989. je naša laboratorija i praksa u gradu Šapcu, Srbija, 80 km od glavnog grada Beograda i međunarodnog aerodroma (60km). Vreme od aerodroma "Surčin" u Beogradu je samo 45 minuta vožnje automobilom, i mi smo tu. Od Hrvatske granice do Šapca ste za manje od sat vremena! Možete doći do nas i preko Mađarske!

Imate pitanje za nas?


Poruka je uspešno poslata! Hvala na saradnji!

Gde se nalazimo?