Kodent® - Centar za savremenu estetsku stomatologiju i implantologiju
1 2 3 4 5 6

KODENT® centar za savremenu estetsku stomatologiju i implantologiju


STOMATOLOŠKI CENTAR KODENT® je osnovan 1991 godine, u Šapcu. Vlasnici su značajno dvadesetogodišnje iskustvo stečeno od 1976 godine u Nemačkoj, preneli u Srbiju i od KODENT®-a napravili savremenu kliniku, poznatu po profesionalnom pristupu pacijentu, dobro edukovanom stručnom kadru i izuzetno visokom standardu pruženih usluga. U KODENT®-u se obavljaju sve vrste stomatoloških i zubotehničkih usluga i izrađuju najsavremenije zubne nadoknade, koje su još uvek retkost u našoj zemlji.

SVE NA JEDNOM MESTU
STOMATOLOŠKI CENTAR KODENT® se sastoji od kliničkog dela, sa stomatološkim jedinicama i prostorijama za odmor pacijenata nakon većih radova ili implantoloških intervencija, i laboratorijskog dela, sa zubnom tehnikom. Sastavni deo KODENT® -a je i najsavremeniji CAD/CAM centar, za izradu bezmetalnih kruna i mostova i ostalih radova. To je od velike prednosti, jer pacijent na jednom mestu dobija savet i od stomatologa i od zubnog tehničara

NOVO: NAJSAVREMENIJI 3D DENTALNI RENDGEN CENTAR - ALPHA KODENT® 3D

PREPORUKA - dobar glas se daleko čuje
Poverenje koje nam ukazuju naši pacijenti izuzetno cenimo i svojim radom i stavom se trudimo da ga opravdamo. Kod nas veliki broj pacijenata dolazi po preporuci. Brojne preporuke naših zadovoljnih pacijenata iz celog sveta su učinile da KODENT® postane dobro poznata adresa, ukoliko je potreban osmeh savršene estetike, a opet prirodnih karakteristika.

NOVO U STOMATOLOŠKOJ ORDINACIJI KODENT®
Sve usluge estetske medicine - mezoterapija i hijaluron fileri


Naš tim

Miodrag
Kostić

CEO

Bosiljka
Kostić

Vlasnica klinike

Damjanka
Đurić

Generalni menadžer

Toni
Malbašić

Implantolog

Božidar
Vlajković

Stomatolog

Marica
Zarić

Stomatološka sestra

Slađana
Jezdimirović

Zubni tehničar

Katarina
Davidović

Zubni tehničar

Nevena
Nedić

Zubni tehničar

Ljiljana
Kovačević

Stomatolog

Sanja
Bogićevoć

Zubni tehničar

Matija
Gagić

Zubni tehničar

Nemanja
Blagojević

Zubni tehničar

Stomatološka klinika

SVE NA JEDNOM MESTU
STOMATOLOŠKI CENTAR KODENT® se sastoji od kliničkog dela, sa stomatološkim jedinicama i prostorijama za odmor pacijenata nakon većih radova ili implantoloških intervencija, i laboratorijskog dela, sa zubnom tehnikom. Sastavni deo KODENT® -a je i najsavremeniji CAD/CAM centar, za izradu bezmetalnih kruna i mostova i ostalih radova. To je od velike prednosti, jer pacijent na jednom mestu dobija savet i od stomatologa i od zubnog tehničara.
NOVO: NAJSAVREMENIJI 3D DENTALNI RENDGEN CENTAR - ALPHA KODENT 3D

CENTAR ESTETSKE STOMATOLOGIJE

Estetska stomatologija pruža različite mogućnosti da znatno poboljša izgled Vaših zuba, a time i osmeha. Rado ćemo saslušati Vaše želje i detaljno Vas informisati o postojećim metodama. Preciznost, kvalitet i estetika su glavni aduti naših usluga i radova. Stomatološka ordinacija sa sopstvenom zubnom tehnikom ispunjava i najveće estetske zahteve. Zadovoljni pacijenti su nasa najbolja preporuka.
Mi ćemo Vam pružiti odličnu uslugu sa još boljim rezultatom.
Implantologija: prepuštamo Vas iskusnim i vrhunskim implantolozima koji zahvate obavljaju sa biološki aktivnim, brzo zarastajućim implantima. Nadoknadu koštane mase vršimo vodećim švajcarskim materijalom.

*Besplatan pregled kao i besplatne sve vrste konsultacija u klinici "Kodent®".