Kodent® - Centar za savremenu estetsku stomatologiju i implantologiju

Implantologija u stomatološkom centru KODENT

Implantologija danas čini deo savremene kliničke stomatologije. Implanti su namenski oblikovane nadoknade, koje zamenjuju koren zuba koji nedostaje i oni su osnova krunicama, mostovima ili protezama. Ugradnjom implantata se mogu ostvariti višestruke prednosti u nadoknadi zuba, kako u estetskom tako i funkcionalnom pogledu, na veliko zadovoljstvo pacijenta. Dugogodišnja praksa pokazala je da je ugradnja implantata rutinski zahvat koji traje svega tridesetak minuta, potpuno je bezbolan i radi se u lokalnoj anesteziji.
Stomatološki centar KODENT® ima dugogodišnju praksu na području implantologije. Od 2010 godine smo se odlučili da u našoj klinici ugrađujemo premijum implantate američke kompanije IMPLANT DIRECT. Razlozi su sledeći: odlični rezultati, vrhunski kvalitet, najviša stopa uspešnosti, siguran dobavljač MIKODENTAL Dental Depot, registrovan proizvod u Srbiji i ubedljivo najrealniji odnos CENA/KVALITET na tržištu. Pacijentu se pruža mogućnost velike uštede. IMPLANT DIRECT daje 100% garanciju na kvalitet, te je već dugo među najboljim proizvođačima dentalnih implantata na svetu. Dugogodišnja klinička istraživanja dokazuju vrhunske rezultate.

NAJUSPEŠNIJI ZAHVAT U SAVREMENOJ STOMATOLOGIJI

Ugradnja implantata u kost vilice kao zamenik zuba koji nedostaje smatra se najuspešnijim zahvatom u savremenoj stomatologij. Da bi se ostvario najviši učinak, potrebno je da implantološke zahvate izvodi obučen kadar uz implantate najboljeg kvaliteta.
Odbacivanje implantata kao stranog tela svedeno je na minimun (gotovo nemoguće), jer se ljudska kost i materijal od koga je napravljen implant - titanijum, u potpunosti slažu, implant srasta za kost i kost ga prihvata kao svoje tkivo.

PROCEDURA

Proceduri ugradnje u stomatološkoj klinici KODENT® prethodi detaljan stručan pregled uz obavezan ORTOPAN snimak. Nakon toga:
DAN 1: ugradnja implantata,
DAN 2: pacijent dobija privremene nadoknade prirodne estetike, uradjene CAD/CAM tehnologijom ZIRKONZAHN, koje nosi 3 meseca i posle trećeg meseca izradjuju se definitivne nadoknade na implantatima.
Budući da je implantat medicinsko sredstvo koje ostaje u telu do kraja života sigurno je da mora biti vrhunskog kvaliteta, zato je naš izbor IMPLANT DIRECT!

DOBRO SE INFORMIŠITE!

U stomatološkoj klinici KODENT® pacijenti su u mogućnosti da se u potpunosti informišu o implantatima i proceduri ugradnje pre same intervencije. To predlažemo svima, bez obzira gde i koga odabrali za ugradnju implantata. Nažalost, kako u svetu tako i u Srbiji, mogu se naći implantati sumnjivog kvaliteta i POREKLA, koji nisu odobreni od strane Agencije za lekove i medicinska sredstva Srbije, nisu registrovani, propisno uvezeni, što predstavlja veliki rizik po zdravlje pacijenta.

ZAŠTO IMPLANT DIRECT?

Nisu svi implantati istog kvaliteta. Na svetskom tržistu postoji veliki broj proizvodjača, a medju njima vodeći su sistemi američke firme IMPLANT DIRECT. U pitanju su PREMIJUM implanti, izvanrednog kvaliteta, kompatibilni sistemi sa Straumann, NobelBiocare i Zimmer Dental, ali po dosta pristupačnijoj ceni za doktore i pacijente.

Zahvaljujući najmodernijem načinu proizvodnje, Implant Direct pruža visokokvalitetne inovativne proizvode po prihvatljivim cenama. Legacy 3 predstavlja jedan od najprodavanijih implantoloških sistema u svetu!

Osnivač kompanije Implant Direct je dr Gerald Niznick koji ima 25-togodišnje iskustvo u industrijskim inovacijama stomatoloških implantata. Glavna filozofija i vodilja dr Niznicka je pružanje visokokvalitetnih inovativnih proizvoda po prihvatljivim cenama (50-70% niže od drugih sistema). Poslovna strategija uključuje pružanje sveobuhvatnih paketa za većinu implatanata. Implant Direct proizvodi pokrivaju 6% svetskog tržišta. Predstavništva Implant Directa nalaze se u: SAD-u, Švajcarskoj, Nemačkoj, Kanadi i Izraelu, a ovlašćeni distributeri širom sveta.
„MIKODENTAL“ je generalni zastupnik za Srbiju, Makedoniju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu.

U SIGURNIM STE RUKAMA!

VAŠ KODENT®